Cupa Aprov la minifotbal – 6.07.2019

Cupa Aprov la minifotbal, editia a III-a, s-a desfasurat Sambata 6 Iulie 2019, la Baza Sportiva Gaz Metan si a reunit la start nu mai putin de 10 echipe.  Scopul competitiei este de a promova sportul si de a celebra prietenia si atitudinea fair-play.

In urma meciurilor disputate, echipa STAS s-a impus in finala in fata celor de la LUEMMA in timp ce Primaria Medias si Politia Medias au impartit locul 3. Este a doua victorie pentru STAS la Cupa Aprov dupa ce a castigat si prima editie.

Competitia care s-a desfasurat sambata trecuta s-a bucurat de sprijinul mai multor parteneri, fiecare oferind premii echipelor participante: CESAL , BRAVO, KOBER, POLICOLOR, DURAZIV, HOLCIM, IMCOP, FRIA TECHNIC WELD, FERRO, BRAMAC, MELINDA INSTAL, TEMAD, VALROM.

Au existat si doua premii speciale pentru performerii competitiei.  Astfel Ilas Andrei a fost desemnat cel mai bun jucator in timp ce premiul pentru cel mai bun portar i-a fost acordat lui Szambati Christian.

Competitia devine incet, dar sigur una de traditie. Primele doua editii au fost castigate de STAS respective Rapid Construct.

Felicitari castigatorilor si tuturor echipelor participante!