Solutii pentru constructii

Home Despre Aprov Medias

Aprov - traditie, stabilitate, incredere

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul constructiilor, Aprov rezoneaza cu traditia si forta unui brand consacrat care a dovedit ca poate sa se reinventeze. De-a lungul timpului, compania a dezvoltat parteneriat durabile cu colaboratorii reusind sa obtina pentru clientii sai cele mai calitative produse la preturi competititve.

Momentan compania este prezenta cu magazine in localitatile Medias, Darlos, Blajel, Danes dar deserveste si alte zone oferind transport gratuit.

Gama de produse din magazinul Aprov este una diversificată: învelitori – ţiglă de beton, ţiglă ceramică şi ţiglă metalică; instalaţii termice pe cupru, PPR şi PEX-AL, sisteme complete de canalizare; instalaţii electrice; gresie şi faianţă; vopsele lavabile (maşini de colorat automate); tencuieli decorative, lacuri, emailuri; gama completă de adezivi, tencuieli, mortare; profile laminate, ţevi, fier beton, panouri şi plasă de gard; pavaje, borduri, piatră; zidărie – cărămidă, BCA, bolţari; sistem complet de gips carton; scule şi unelte; material lemnos, OSB, lambriu, podea răşinoasă; hidroizolaţii; vată minerală, vată bazaltică, polistiren extrudat şi expandat; gamă variată de silicoane; echipamente de protecţie; produse de curăţenie profesionale; îngrăşăminte chimice şi multe altele.

Toate acestea, în condiţiile în care Aprov colaborează cu branduri precum Cesal Oradea, Policolor, Wise Pavaje, Siniat, Metalicplas, Simcor Var, Macon, Bramac, Lindab, Tondach, Siceram, Valrom, Valplast, Somplast, Caparol, Temad, Aliaxis, Arcelor Mittal sau Kober.

Magazinul Aprov Medias

Cateva motive sa lucrezi
cu Aprov!

Credem in produse de calitate, durabile

Ne preocupam ca produsele noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ, iar raportul calitate-pret sa fie corect.

Credem in parteneriate si relatii de durata

De-a lungul timpului am consolidat relatii cu furnizorii si partenerii nostri pentru a putea oferi cele mai bune produse.

Dezvoltare continua

Tehnologia se dezvolta intr-un ritm alert iar noi ne preocupam sa tinem pasul si sa venim si cu lucruri noi pe piata de constructii.