Interviu Monitorul de Medias cu domnul Nicolae Nicon – dir. gen.

Blog-Image-004

Interviu aparut in ziarul Monitorul de Medias din Mai 2017

Monitorul de Mediaş: Cum se definește viziunea companiei pe care o conduceţi?
Nicolae Nicon: Noul concept Aprov se adresează clientului care dorește să fie respectat, informat, care dorește operativitate, un mediu plăcut și mai ales preţuri corecte.

Monitorul de Mediaş: De ce aţi decis să abordaţi o nouă nișă, cea a clienţilor – persoane fizice, și cum v-aţi gândit să veniţi în întâmpinarea acestora?
Nicolae Nicon: Aprov este foarte cunoscut companiilor din Mediaș, însă de când ne-am orientat spre domeniul materialelor de construcţii am observat un interes mare din partea persoanelor fizice – delegaţi ai colaboratorilor, cunoscuţi, persoane recomandate de aceștia. De aici a plecat dorinţa noastră de a-i servi cu operativitate – de a găsi totul într-un loc – pentru că timpul e cel mai mare dușman al vieţii moderne. Astfel am pornit în anul 2015 cu schimbări – am ales politica pașilor mici – personalul a primit un suflu nou, un sistem informatic dedicat, iar la începutul anului 2016 ne-am pus pe construit. Am construit special pentru ei un magazin cu totul nou, modern, unde găsesc o gamă largă de produse de calitate din domeniul construcţiilor și finisajelor, oferte speciale și consultanţă de specialitate.

Monitorul de Mediaş: Ca reprezentant al mediului de afaceri, consideraţi că economia românească este pe drumul cel bun? Ce vă doriţi pentru viitor?
Nicolae Nicon: Vedem de mai mulţi ani că trendul nu s-a schimbat, însă suntemoptimiști că lucrurile vor evolua în bine.Pentru viitor, ne dorim să ne consolidăm poziţia în piaţă, să creăm locuri de muncă atractive, să fim cunoscuţi și să ne îmbunătăţim continuu activitatea.